Поділитись:

У Луцьку оштрафували двох водіїв: не там припаркувалися

Середа, 06 липня 2022, 12:01
У Луцьку оштрафували двох водіїв: не там припаркувалися

У вівторок, 5 липня, небайдужі громадяни звернулись на гарячу лінію «Група швидкого реагування» щодо систематичних порушень правил дорожнього руху на вулиці Даргомижського.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради у Фейсбуці.

«Не зовсім свідомі або ж не уважні водії зупиняють свої автівки в зоні дії дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено», чим ускладнюють рух як пішоходам, якщо автомобіль на тротуарі, так і іншим транспортним засобам. Відповідно, диспетчером відділу «Центр безпеки міста Луцьк» було направлено інспектора з паркування для притягнення до відповідальності власників транспортних засобів», – йдеться у дописі.

Порушникам виписали 2 повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності, з загальною сумою накладеного штрафу 680 гривень.

З двома водіями, які були присутні в автомобілях, провели профілактичні бесіди щодо недопущення порушень ПДР України в майбутньому. Відпрацювання на цій вулиці продовжують.

«Якщо ви стали свідком порушення правил благоустрою, зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів – повідомте нас за телефонами: 0670000679 (Telegram, Viber, WhatsApp), 0661021102», – закликають муніципали. 

Нагадаємо, що інспектори відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявили продаж небезпечної для життя та здоров’я речовини на території АС №1 на вулиці Конякіна, 39.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів