Поділитись:

У Луцьку штрафуватимуть за торгівлю з автомобілів, а товар віддаватимуть ЗСУ (відео)

Вівторок, 05 липня 2022, 09:20
У Луцьку штрафуватимуть за торгівлю з автомобілів, а товар віддаватимуть ЗСУ (відео)

Скарги щодо несанкціонованої торгівлі з автомобілів на парковці вздовж ринку «Центральний», «Пасаж» регулярно надходять на телефон гарячої лінії муніципалів. 

Інспектори відділу протидії стихійній торгівлі неодноразово проводили роз’яснювальні бесіди з продавцями, які здійснюють торгівлю з рук у невстановленому місці, адже, відповідно до Правил торгівлі на ринках, використання транспортних стоянок для продажу товарів не допускається, – інформують у департаменті мунварти. 

Відтак департамент муніципальної варти вживатиме до порушників заходи адміністративного впливу. Відповідно, на суб’єктів господарювання, громадян, які продаватимуть товар у невстановлених місцях, зокрема з транспортних засобів на стоянках та майданчиках для паркування транспорту, інспектори департаменту складатимуть адміністративні матеріали за порушення ст. 160 КУпАП з вилученням об'єктів торгівлі.

У Луцьку штрафуватимуть за торгівлю з автомобілів, а товар віддаватимуть ЗСУ (відео)У Луцьку штрафуватимуть за торгівлю з автомобілів, а товар віддаватимуть ЗСУ (відео)У Луцьку штрафуватимуть за торгівлю з автомобілів, а товар віддаватимуть ЗСУ (відео) 

Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Усі матеріали будуть передаватися до Луцького міськрайонного суду Волинської області, а вилучений товар – на потреби Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів