Поділитись:

«Хаотичне паркування»: муніципали знайшли порушника у дворі новобудови у Луцьку (фото)

Вівторок, 05 липня 2022, 17:21
«Хаотичне паркування»: муніципали знайшли порушника у дворі новобудови у Луцьку (фото)

У Луцьку муніципали взялися за «хаотичне паркування» у дворі новобудови після скарги місцевого мешканця.

Цю новину повідомили у вівторок, 5 липня, на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

До департаменту муніципальної варти у фейсбуці звернувся лучанин і повідомив про хаотичне паркування транспортних засобів мешканцями ЖК «Атлант», що по вул. Рівненській, 25.

«Очевидно, забудовник під час облаштування благоустрою прибудинкової території не передбачив належної кількості паркувальних місць для такої кількості квартир, тому мешканці, не бажаючи залишати свої автівки далеко від будинку, розміщують їх з порушенням ПДР», – здогадалися муніципали.

Інспектори групи швидкого реагування здійснили декілька виїздів, а 5 липня нарешті зафіксували порушення п.п. 15.10.е ПДР та винесли відповідне повідомлення про притягнення до адмінвідповідальності за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, а саме – стоянку ближче 5 м від контейнерного майданчика для збирання відходів (штраф – 340 грн). 

Муніципали пообіцяли відпрацьовувати цю локацію щоденно протягом 10 днів. 

«Тому просимо водіїв бути відповідальними, поважати сусідів та не порушувати Правила дорожнього руху», – додали у департаменті.

«Хаотичне паркування»: муніципали знайшли порушника у дворі новобудови у Луцьку (фото) «Хаотичне паркування»: муніципали знайшли порушника у дворі новобудови у Луцьку (фото) «Хаотичне паркування»: муніципали знайшли порушника у дворі новобудови у Луцьку (фото) «Хаотичне паркування»: муніципали знайшли порушника у дворі новобудови у Луцьку (фото) «Хаотичне паркування»: муніципали знайшли порушника у дворі новобудови у Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів