Поділитись:

На автостанції у Луцьку муніципали виявили «точку» торгівлі сурогатом (фото)

Середа, 06 липня 2022, 11:28

Інспектори відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявили продаж небезпечної для життя та здоров’я речовини на території АС №1 на вулиці Конякіна, 39.

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної варти у Фейсбуці.

При огляді виявили близько 4,5 літра рідини з різким запахом спирту, розлитої в пластикову і скляну тару, а також 9 пачок цигарок без марок акцизного податку.

За цим фактом на порушника склали протокол про адміністративне правопорушення згідно з частиною 3 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали справи передадуть для розгляду в Луцький міськрайонний суд, який визначатиме міру покарання.

Сума штрафу за торгівлю алкогольними напоями з рук складає від 6 800 до 13 600 гривень.

«Департамент муніципальної варти продовжує боротьбу із продавцями алкоголю сумнівної якості. Якщо  Вам відома інформація про функціонування так званих «точок», де здійснюється торгівля сурогатом, просимо повідомляти на гарячу лінію ГШР: 067 000 06 79, 066 102 11 02. Або надсилайте інформацію на: Viber, Telegram, WhatsApp, конфіденційність гарантуємо», – йдеться у повідомленні.

 

 

 

Нагадаємо, що скарги щодо несанкціонованої торгівлі з автомобілів на парковці вздовж ринку «Центральний», «Пасаж» регулярно надходять на телефон гарячої лінії муніципалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів