Поділитись:

У Луцьку вилучили алкоголю вартістю понад мільйон гривень

Понеділок, 06 червня 2022, 19:30
У Луцьку вилучили алкоголю вартістю понад мільйон гривень

В Луцьку виявили 16,7 тисяч пляшок горілки «Пшенична» ємністю 0,5 л, які були позначені підробленими марками акцизного податку. Очевидно, що в такий спосіб його власник вирішив «зекономити» на податкових платежах і зважився на порушення закону.

Про це інформує сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Після опрацювання інформації Головного управління ДПС у Волинській області слідчі управління ГУ НП у Волинській області вилучили цю підакцизну продукцію вартістю понад 1,1 мільйона гривень.

Нагадаємо, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 р.  № 2120-IX  відновлено проведення фактичних перевірок суб'єктів господарювання, як юридичних так і фізичних осіб-підприємців.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: якщо ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером телефону (0332) 777153 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області), або надіслати повідомлення поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів