Луцька депутатка взяла участь у саміті волонтерських і гуманітарних ініціатив (фото)

Понеділок, 04 липня 2022, 16:30

Депутатка Луцької міської ради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Алла Надточій взяла участь у саміті волонтерських і гуманітарних ініціатив, який відбувся на Львівщині.

Про це Алла Надточій написала у фейсбуці.

Саміт волонтерських і гуманітарних ініціатив відбувався у місті Трускавці Львівської області упродовж 30 червня – 1 липня.

 

 

 

Упродовж двох днів представники сотень ініціатив працювали задля підвищення кваліфікації та налагодження нових знайомств та партнерських відносин. Алла Надточій представляла команду Громадянського Руху «СВІДОМІ», яка від початку повномасштабної війни з росією активно займається волонтерською діяльністю, допомагаючи військовим та цивільним в усіх куточках України.

 

Зі слів депутатки, це були дуже інформаційно насичені та корисні дні, які сприятимуть подальшій якісній роботі з налагодженою комунікацією між волонтерськими та гуманітарними ініціативами.

 

«Сьогодні кожен – волонтер. Всі працюють на благо швидкої перемоги України у війні. Дякую організаторам за такий корисний проєкт, який допоможе українському волонтерству вийти на новий професійний рівень», – зазначила в дописі Алла Надточій.

Довідково:
Саміт проводили ІСАР «Єднання» у партнерстві з Львівською ОВА та за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», Посольства США в Україні та Європейського Союзу в межах проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: