Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 26 червня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про роздачу повісток у Луцьку

На Волині військові активно роздають повістки чоловікам призовного віку. Їх видають на вулицях, у торговельних центрах, на площах та пляжах.

Як повідомили у Волинському обласному центрі комплектування та соціальної підтримки, військові можуть видати повістку будь-де, адже в країні оголошена загальна мобілізація.

Про найгірший сценарій та можливий наступ Білорусі

Керівник центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, розповів чи готова Україна до білоруського вторгнення.

Він зазначив, що потрібно готуватись до можливого найгіршого сценарію і випрацювати засоби для оборони та безпеки, щоб противник не наважився вчинити таку агресію.

Також він наголосив, що поки не зафіксовано сформованих ударних угрупувань, що могли б вдертись до України.

Про випускний у волинській школі під російськомовну музику

Випускники однієї з волинських шкіл вирішили гучно відсвяткувати завершення навчання в освітньому закладі.

Скандальний інцидент трапився в селі Сошичне, що на Камінь-Каширщині. Після гучного святкування, відео, на якому колишні школярі танцюють під російськомовний трек Олега Винника, потрапило до соцмереж та спричинило неабиякий розголос.

Наголошує, що святкування випускного школа не погоджувала, про плани школярі в дирекції знали, однак ті прохання відмовитися від вечірки – проігнорували.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів