Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 22 червня

Середа, 22 червня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 22 червня:

Про гриби, ягоди та ліс

На Волині нещодавно послабили обмеження, які стосувалися відвідування лісів. Оскільки для багатьох волинян збирання ягід і грибів є важливим сезонним джерелом доходу, військові пішли назустріч, і дозволили людям ходити в ліс. Але не всюди. 

7 червня рішенням ради оборони при обласній військовій адміністрації дозволили відвідувати ліси Володимир-Волинського та Луцького районів. У понеділок, 20 червня відповідне рішення ухвалили і щодо Ковельського та Камінь-Каширського районів. Збір дозволили не по всьому району, а тільки у визначених лісових масивах. 

З переліком дозволених для відвідування лісів можна ознайомитись за посиланням.

Про смерть жінки, побитої сином директора Рівненської АЕС

На Рівненщині під час відпочинку на Білому озері чоловік жорстоко побив пенсіонерку. Зранку 22 червня вона померла у лікарні.

Про це у Фейсбуці повідомила дочка постраждалої жінки Олександра Гончар.

Жінка розповіла, що все трапилось через зауваження, адже чоловік справляв свої природні потреби під дверима будинку, в якому мама Олександри гостювала. На зауваження жінки похилого віку відповів грубою силою зі словами: «Ти що, не знаєш, хто я!?» і почав з жорстокою силою бити пенсіонерку.

Від травм жінка потрапила до лікарні, а вранці 22 червня вона померла.

Про білорусів і дерев'яні танки

Білорусь розташувала поруч з кордонами з Україною дерев'яні танки. Таким чином вона проводить заходи для демонстрації своєї присутності.

«З метою проведення заходів оперативного маскування та демонстрації своєї присутності підрозділи збройних сил Білорусі розміщують в прикордонних з Україною районах дерев'яні муляжі танків», – заявив речник Міноборони Олександр Мотузяник.


Інші цікаві новини: