Поділитись:

На росії хочуть запровадити нові обмеження на проведення мітингів

П'ятниця, 10 червня 2022, 06:17
На росії хочуть запровадити нові обмеження на проведення мітингів

До Держдуми рф внесено законопроєкт, який передбачає заборону на проведення зборів, мітингів, маршів та демонстрацій біля приміщень органів влади.

У четвер, 9 червня, до нижньої палати парламентом рф внесено законодавчу ініціативу від групи депутатів та сенаторів, якою пропонується прописати місця, в яких забороняється проведення зборів, мітингів, маршів і демонстрацій, – інформує ТСН з посиланнясна російські ЗМІ. 

Зокрема, громадянам рф мають намір заборонити проводити масові акції у будівлях та на території річкових, морських, залізничних та автомобільних вокзалів, станцій, аеропортів, морських, річкових портів, пристаней, а також у будівлях та на території освітніх, медичних організацій, організацій соціального захисту населення, дитячих та спортивних майданчиках, будівлях органів влади, а також на території, що безпосередньо прилягають до них.

Під окремою забороною – культові приміщення та земельні ділянки, на яких вони розташовані, а також місця паломництва.

Крім того, у суб'єктах рф додатково будуть визначатися місця, в яких забороняється проведення зборів, мітингів, маршів і демонстрацій, якщо це обумовлено історичними, культурними та іншими об'єктивними особливостями регіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів