Поділитись:

З авто – на велосипед: чому двоколісний є найкращим рішенням для лучан (відео)

Неділя, 05 червня 2022, 17:25
З авто – на велосипед: чому двоколісний є найкращим рішенням для лучан (відео)

Через війну, яку проти нашої держави розпочала росія, в країні виникла паливна криза. Не всі можуть собі дозволити сісти за кермо автомобіля через кілька причин. Серед них – і ціни на пальне.

Ситуація із громадським транспортом – не краща. У Луцьку кількість одиниць автобусів зменшилася через економію. І це якраз той ідеальний момент, щоб перейти на альтернативний екологічний транспорт – велосипед.

Сім'я депутата Луцької міської ради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Михайла Находа їздить на велосипедах.

Михайло Наход розповідає, що їздить на роботу щодня на двоколісному. Його доньки теж полюбляють їздити на велосипедах. Навіть у трирічної донечки є власний транспорт.

Привчати дітей берегти екологію потрібно змалку. А в день захисту довкілля, який цьогоріч відзначають 5 червня, це особливий момент аби пересісти на велосипед. Це і для здоров'я корисно, і по гаманцю не б'є, як обслуговування автомобіля.  Популяризувати екологічний транспорт важливо, адже саме таким способом ми зможемо зберегти екологію нашої країни та свої нерви у доволі складний час. Ціна велосипеда нині не є надто великою у порівнянні з автівкою. Легкий, зручний, невеликий. Їздити можна від весни аж до глибокої осені. І це тільки мала частина переваг двоколісного.

Детальніше – у сюжеті:

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів