Поділитись:

Глибоко наплювати: білоруси про мародерства рашистів в Україні

Понеділок, 18 квітня 2022, 09:50
Глибоко наплювати: білоруси про мародерства рашистів в Україні

Більшості білорусів байдуже, що через їхню територію рашисти вивозять з України майно вбитих і закатованих українців. Ба більше, «правоохоронні органи» РБ цьому ще й сприяють.

Про це в інтерв'ю сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» розповіла білоруська опозиціонерка, довірена особа кандидатки у президенти Республіки Білорусь Світлани ТихановськоїТетяна Сіваченко.

«Я вважаю, що люди, які після 2020 року не звільнилися з «правоохоронних органів», це просто злочинне угрупування. Як так звана «білоруська влада» так і «правоохоронні органи» – це велике злочинне угрупування. Яким, я впевнена, глибоко наплювати, що і звідки приїхало. Якщо їм це дістанеться безкоштовно – вони будуть лише раді», – зазначила Тетяна Сіваченко.

Разом з тим, за словами опозиціонерки, у Білорусі є якийсь відсоток людей, який цікавиться політичною повісткою.

«Звісно, така людина буде цікавитися питанням: звідки і чому це приїхало? А хто не цікавиться – ну, приїхало, то й приїхало. У нас велика проблема у тому, що люди, на жаль, дуже аполітичні. Ніхто не задумується про те, що в Україні йде війна, і в той же час в Білорусь з України везуть ці речі», – розповідає Тетяна Сіваченко.

Нагадаємо, що про перетворення Білорусі у «російську губернію», думки білорусів про війну в Україні, партизанський рух та загрозу наступу на Волинському напрямку спілкуємося із білоруською опозиціонеркою, довіреною особою кандидатки у президенти Республіки Білорусь Світлани Тихановської на виборах 2020 року – Тетяною Сіваченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів