Поділитись:

Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині 27 лютого [ОНЛАЙН]

Неділя, 27 лютого 2022, 10:56
Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині 27 лютого [ОНЛАЙН]

Росія почала наступ на Україну зранку у четвер, 24 лютого. Російські війська почали атакувати українські кордони, у більшості міст України пролунали вибухи на стратегічних військових об'єктах. 25 лютого воєнні дії продовжилися. Українські захисники стримують російських мудаків на різних напрямках. За добу втрати серед українських військових склали 137 осіб, у той же час з російського боку загинуло 800 людей. Точилися жорстокі бої за Київ. Станом на ранок 26 лютого у росіян вже три з половиною тисячі загиблих. 27 лютого з'являються багато повідомлень про те, як російські солдати б'ють по мирних мешканцях. Збройні сили України дають гідну відсіч. 

Журналісти сайту новин Луцька «Конкурент» вестимуть трансляцію головних місцевих новин у режимі реального часу. 

18:57

Внаслідок ракетного удару поблизу Володимира зі сторони Білорусі загинув захисник України.

17:58

У Луцьку продовжується виготовлення коктейлів Молотова: їх вже більше 8 тисяч. Від завтра з 7:00 години у нашій громаді у зв'язку з воєнним станом буде припинено продаж алкоголю.

17:56

Журналісти сайту Луцьких новин «Конкурент» вже розповідали про волонтерські рухи і організації у Луцьку, які допомагають захисникам України. Тепер ми хочемо розповісти про те, як стати на захист свого дому, якщо ви вмієте тримати зброю в руках і готові боротися.

Це можна зробити кількома способами:

  • піти в Збройні сили України: потрібно мати паспорт, військовий квиток. Перевагу надають тим, хто має досвід чи певні військові спеціальності;
  • вступити до лав територіальної оборони. Задача – оборона Луцька та району;
  • добровольчі громадські формування.

17:15

У боях із Росією 25 лютого загинув волинянин, житель Зимненської громади Володимир-Волинського району Олександр Лук’янович.

14:42

На Волині на всій території Камінь-Каширського району та у Володимир-Волинській громаді заборонили продаж алкогольних напоїв.

13:16

У Луцьку є гостра потреба у ліках і медичних засобах. Волонтери оприлюднили список і закликають приносити медикаменти у драмтеатр

11:26

Вибухи, які чули біля Володимира, – результат повітряно-ракетного удару зі сторони Білорусі по військовій частині. Про це сказав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко. Інформація про загиблих встановлюється.

10:30

Мер Володимира Ігор Пальонка підтвердив інформацію про вибухи. Каже, наразі розбираються ДСНС і військові. 

10:05

На Польському кордоні стоять тисячі авто на виїзд з України. Як загалом виглядає ситуація, читайте тут: У черзі на Польському кордоні на Волині стоять тисячі авто.

8:48

Лучани масово публікують у мережі фото зупинок рідного міста. На смарт-табло у Луцьку з'явилися послання для росіян

Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині 27 лютого [ОНЛАЙН] 

8:28

Міський голова Луцька звернувся до мешканців. Він розповів, що у місті все спокійно, і що Луцьк готується тепло зустрічати ворога. Зокрема, за два дні у місті виготовили більше 7 тисяч коктейлів Молотова.

7:42

У Володимирі чули три вибухи. За попередньою інформацією, це були ракети, запущені з Білорусі. Офіційного підтвердження цієї інформації поки нема. Мешканці громади почули три вибухи.

Як минули перші два дні війни у Луцьку та на Волині, дивіться тут: 

Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині [ОНЛАЙН]

Війна з Росією: що там у Луцьку і на Волині 26 лютого [ОНЛАЙН]

Надрукувати
мітки:
коментарів