Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 22 лютого

Вівторок, 22 лютого 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 22 лютого.

Про злого собаку

Луцького бізнесмена Павла Цапюка покусав бездомний собака.  Інцидент трапився сьогодні у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. 

За словами Павла Цапюка, бездомна тварина – з тих, для яких волонтери облаштували у парку будки і підгодівлю.

Бізнесмен наголосив, що активізм повинен бути відповідальним. Також він звернувся до муніципальної варти, аби вони розібралися в ситуації. Він вважає, що для собак потрібно знайти більш відповідне місце, де ті не загрожуватимуть перехожим. 

Про попит на нерухомість

На фоні загрози російського вторгнення все частіше у фейсбук-спільнотах міст Західної України можна побачити оголошення про пошук житла. Купувати чи орендувати нерухомість часто хочуть мешканці східних і північних регіонів, близьких до кордонів із Російською Федерацією.

Луцьк не став винятком, і в останні кілька днів десяток оголошень про пошук житла гуляли соціальними мережами.

Натомість рієлтори запевняють: ситуація на ринку нерухомості у місті не змінилася – він працює стабільно.

Про звільнення поліцейських

У Луцькому районі впродовж декількох місяців покинула службу частина досвідчених офіцерів поліції. Про це під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 лютого зазначив начальник поліції Луцького району Сергій Рудницький.

За словами начальника поліції, офіцери повідомили, що їх не влаштовує рівень заробітної плати.

«Кажуть, що не витягують, не можуть прогодувати сім'ї. Тому написали рапорти і звільнилися. Причому, на жаль, це досвідчені фахівці. Вони пишуть рапорти і їдуть за кордон», – зазначив поліцейський.

Сергій Рудницький додав, що середня заробітна плата слідчого у поліції становить 13,5 тисячі гривень.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів