Поділитись:

Луцького бізнесмена у центрі міста покусав бездомний пес (відео)

Вівторок, 22 лютого 2022, 13:30

Луцького бізнесмена Павла Цапюка покусав бездомний собака. 

Інцидент трапився у вівторок, 22 лютого у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Про це чоловік повідомив у своєму фейсбуці. 

За словами Павла Цапюка, бездомна тварина – із тих, для яких волонтери облаштували у парку будки і підгодівлю. 

«Історія досить прикра особисто мені, бо спочатку нас звинувачували в «ненависті» до псів (хоча ми просто вимагали узгодити розміщення цих будок з відповідними організаціями), потім поширювали якогось милого масу «заказухи», називали «дог хантерами» і т д… Коли інфа з мережі вже дійшла до мене від маси знайомих, типу «wtf Паша, я не вірю шо ви такі злі?», я пояснював, що не проти тих будок, аби собачки не несли небезпеки і за них хтось відповідав… то ж активісти ніби мали це вирішити…

А сьогодні я вже дуже кардинально змінив свою думку, бо, будучи майже випадковим прохожим (заміряв територію між Атракціонами), побачив жіночку, яка гладила песиків. Підійшов кілька кроків запитати чи все норм, тим більше тваринки так гарно тішились на газоні. І тут головуюча в зграї (найменша і найголосистіша) заявила про свої права на даному газоні, а її вірний охоронець (білий такий, по більше) файно проштопав мені джинсові штані», – написав він.

Бізнесмен наголосив, що активізм повинен бути відповідальним. Також він звернувся до муніципальної варти, аби вони розібралися в ситуації. Він вважає, що для собак потрібно знайти більш відповідне місце, де ті не загрожуватимуть перехожим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024