Поділитись:

На Донбасі чоловіки перевдягаються в жінок, щоб їх не мобілізували, – Геращенко

Вівторок, 22 лютого 2022, 15:09

Фото ілюстративне

На тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей на сході України чоловіки перевдягаються у жіночий одяг, щоб їх просто посеред вулиці не мобілізували. 

Про це на своїй фейсбук-сторінці у вівторок, 22 лютого повідомив ексзаступник голови МВС України Антон Геращенко

«На окупованих Росією територіях українського Донбасу чоловіків призовного віку захоплюють безпосередньо на вулицях і тягнуть до військкоматів, щоб їх використовували як гарматне м'ясо у майбутніх можливих бойових діях.

Все більше чоловіків почали сидіти вдома. Деякі люди ходять по вулиці, одягнені в жіночі сукні. Це не жарт і не перебільшення – це реальність! Якщо Путін вирішить наступати на Донбас, то він не росіян відправлятиме вперед, а тих, хто не навчений, хто не хоче воювати з українцями.Щоб потім з посмішкою, як вчора, заявити, що на Донбасі триває братовбивча війна», – ідеться в дописі. 

Нагадаємо, увечері у понеділок, 21 лютого Росія визнала самопроголошені республіки «ЛНР» та «ДНР». Зранку у вівторок, 22 лютого ватажки так званих республік заявили, що вважають своєю всю Луганську область і вимагають відводу ЗСУ з підконтрольних Україні територій.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів