Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 18 лютого

П'ятниця, 18 лютого 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 18 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 18 лютого.

Про «Богдан Моторс»

Сумний фінал спіткав виробничі активи «Богдан Моторс» у Черкасах та Луцьку. Частину майна автозаводів «Богдан» виставили на продаж у системі Prozorro Продажі. У якості продавця виступає арбітражний керуючий Євген Шиман, призначений судом у справі про банкрутство ПрАТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс».

На аукціон, який має відбутися 3 березня 2022 року, виставили нежитлові приміщення та земельні ділянки у Луцьку (за адресою вул. Зв'язківців, 15) та у Черкасах (за адресою вул. Чигиринська, 60) загальною вартістю 76 млн гривень. Йдеться про комплекси цехів, лабораторій та іншу заводську нерухомість, які раніше входили в орбіту виробничих активів «Богдан Моторс».

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 18 лютого

Про невдалу покупку

У сервісному центрі МВС в Струмівці виявили авто, яке перебувало в міжнародному розшуку.  

Житель Луцького району придбав BMW 530GT, 2015 року випуску, за кордоном і хотів зареєструвати його.  Під час перевірки за банком даних Генерального секретаріату Інтерполу в сервісному центрі МВС у Струмівці з'ясувалося, що за номером кузова автомобіль перебуває у розшуку.

Про директора агропідприємства

Найбільша цінність будь-якого підприємства – люди, які тут працюють. Професіонали, фахівці, віддані своїй справі й готові рухатися до спільної мети. Саме з таких людей і складається успіх. І саме про таких людей ми хочемо вам розповісти. «Конкурент» спільно з групою компаній ТМ «Вілія» розпочав серію публікацій про особливих людей, які творять історію найбільшого на Волині агропідприємства.

Що цікавого розповів нашим журналістам директор ТОВ «ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ» – у нашому матеріалі «Люблю всунути руки в землю», – директор найбільшого агропідприємства Волині Сергій Супрунюк (інтерв'ю)

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 18 лютого

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів