Поділитись:

Випари можуть бути небезпечними: подробиці пожежі на складі під Луцьком (відео)

П'ятниця, 18 лютого 2022, 14:08

У селі Сирники Луцької громади трапилася пожежа

Про це журналістам телеканалу «Конкурент TV» повідомили рятувальники. 

У Державній службі з надзвичайних ситуацій на Волині кажуть, повідомлення про пожежу вони отримали близько 10 ранку. На місце негайно виїхала бригада рятувальників з Луцька. Однак через сильний вітер вогонь поширювався занадто швидко, тож довелося викликати підмогу. Загалом працювало 20 пожежників. 

За словами місцевих, у приміщенні був цех, у якому виготовляли рідкі шпалери, та склад будматеріалів. Господарська будівля згоріла ущент.

«Поруч із господарською будівлею була адміністративна. Через вітер вогонь швидко поширювався і перекинувся на дерев'яні елементи горища, і відбулася пожежа в адміністративній будівлі», – розповів журналістам провідний інспектор Луцького районного управління ДСНС України у Волинській області Владислав Самойленко.

Екоактивістка Ольга Матяшук, яка живе поруч зі згарищем, написала в соцмережі, що випари від горіння таких матеріалів можуть бути небезпечними. Жінка закликала односельців зайвий раз не виходити на вулицю.

Тим часом рятувальники зазначили, що нині встановлюють власників приміщень, а також спільно з правоохоронцями будуть з’ясовувати, що ж могло стати причиною цієї масштабної пожежі.

Деталі у відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів