Поділитись:

У Луцьку муніципали демонтують юніпаркери, які автовласники встановили у своєму дворі (фото)

П'ятниця, 18 лютого 2022, 11:12
У Луцьку муніципали демонтують юніпаркери, які автовласники встановили у своєму дворі (фото)

У Луцьку муніципали демонтують паркувальні бар'єри, які автовласники встановили у своєму дворі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Муніципали повідомили, що у Луцьку нещодавно виникла конфліктна ситуація після того, як окремі мешканці будинку на проспекті Соборності, 13А, встановили у своєму дворі на території загального користування юніпаркери для паркування власних автомобілів. Це призвело до масових скарг, в тому числі від мешканців цього ж будинку, оскільки таке «покращення» вирішило проблеми з паркування для 12 автолюбителів, натомість створило проблеми для всіх інших.

Голова ОСББ на проспекті Соборності, 13А, відмовився добровільно виконувати припис інспектора департаменту муніципальної варти на  демонтаж конструкцій, вважаючи, що територія загального користування (земельна ділянка перебуває у комунальній власності) має служити не для всіх мешканців будинку, а лише для окремих.

16 лютого виконком Луцькради ухвалив рішення про демонтаж паркувальних бар’єрів (юніпаркерів) на проспекті Соборності 13А.

У Луцьку муніципали демонтують юніпаркери, які автовласники встановили у своєму дворі (фото)У Луцьку муніципали демонтують юніпаркери, які автовласники встановили у своєму дворі (фото)У Луцьку муніципали демонтують юніпаркери, які автовласники встановили у своєму дворі (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів