Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 30 січня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про «злочинне угруповання»

У Луцьку діє «злочинне угруповання», яке масово переводить квартири на перших поверхах багатоквартирних будинків у комерційні об'єкти. Про це повідомив начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради Владислав Троць.

За словами посадовця, якщо в інших містах таких ситуації обраховуються десятками, то  у Луцьку – вже сотнями. 

«Це ще не злочинне угруповання, але ми працюємо з ними вже як зі злочинним угрупуванням», – повідомив Владислав Троць.

Посадовець пояснив, як діє схема. Спершу через «чорних» реєстраторів власники переводять квартиру у комерційний об'єкт. А щоб узаконити цю процедуру, звертаються до державного архітектурно-будівельного контролю з повідомленням про проведення реконструкції. У разі, якщо після реконструкції не змінюється площа і цільове призначення приміщення, відділ державного архітектурно-будівельного контролю не має підстав для відмови. Аби уникнути цієї ситуації, пояснює Владислав Троць, і необхідно ухвалити відповідне рішення.

Про псевдоінваліда

На Театральному майдані у Луцьку чоловік прикотив розкладний інвалідний візок до пішохідного переходу напроти ЦУМу, розклав його, вмостився на сидінні й прикрив ковдрою «хворі» ноги.

Запис опублікували у соцмережах. У коментарі до відео йдеться про те, що після цього чоловік почав жебракувати.

Про розшук рибалки

Працівники відділення поліції №1 (м. Любомль) розшукують Анатолія Дитину, 2 жовтня 1986 року народження, жителя села Головне Ковельського району, який зранку 26 січня пішов на риболовлю на озеро Бабинець. Його місцезнаходження досі невідоме

Прикмети: ріст 172 см, середньої статури, волосся сиве.

Був одягнутий в коричневу куртку, зелені штани та чорну шапку.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про сімейні історії

Цих людей часто питають, як це – і вдома, і на роботі постійно бути разом. Вони тільки посміхаються у відповідь, бо ніколи і ні за яких умов одне одному не набридають. А спільна робота – просто ще один фактор, який зближує і об'єднує закоханих людей. 

Січень не дарма вважають місяцем сім'ї, адже цю холодну пору найкраще проводити у колі тепла і любові. З цієї нагоди ми зібрали для наших читачів три затишні сімейні історії від працівників групи підприємств торгової марки «Вілія». Це історії сімейних пар, які працюють разом. Історії про милі дрібниці і незвичайні традиції, про небуденний побут, і про важливість бути удвох, що б там не було.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів