Поділитись:

У Луцьку із собору викрали скриньку із пожертвами хворим дітям (відео)

П'ятниця, 21 січня 2022, 12:14

У Луцьку 21 січня викрали скриньку із пожертвами для хворих дітей прямо із костелу Петра і Павла.

Про це сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомила засновниця Благодійного фонду «З Богом у серці» Марія Бадалян.

«Скриньку фонду «З Богом у серці» крадій виніс прямо із церкви. Пройшов із нею повз розп‘яття Христа і втік геть», – з відчаєм повідомляє благодійниця.

Марія Бадалян каже, що хоче вірити, що цій людині дуже потрібна була фінансова допомога. Інакше не може пояснити мотив такого аморального вчинку. Та додає, що якби крадій звернувся по допомогу до її Благодійного фонду чи до «Карітас Спес», що діють при парафії Петра і Павла, де і скоїли злочин, то цій людині допомогли б. Однак, зловмисник вирішив переступити через закон.

«Боляче розуміти, що через такий вчинок дитина, яка хворіє і сподівається на допомогу, може не отримати ліки», – додає Марія Бадалян.

Благодійниця додає, що її команда з болем та сумом сприйняла цю новину, однак, це не змусить волонтерів опустити руки й вони продовжать боротьбу за порятунок життя хворих дітей.

Марія Бадалян каже, що планує звернутися до поліції із заявою про злочин, однак, скептично ставиться до того, що зловмисника зможуть ідентифікувати, адже на території храму немає камер спостереження.

Гроші збирали впродовж декількох місяців, тож яка там була сума – можна лише припускати.

Нагадаємо, що дворічному Тимофію Поповичу, якому небайдужі волиняни за лічені години зібрали необхідну суму грошей для першої операції з порятунку ока, все ще потрібна допомога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів