Поділитись:

Солодка благодійність у Луцьку: смакуй шоколад і допомогай дітям

Субота, 25 вересня 2021, 13:06
Солодка благодійність у Луцьку: смакуй шоколад і допомогай дітям

У Луцьку триває «солодка» благодійна акція – з'ївши молочний шоколад, можна допомогти хворим дітям. Організатор акції – Благодійний фонд «З Богом у серці».

Про шоколад, який рятує життя, розповіла у коментарі ІА «Конкурент» засновниця Благодійного фонду Марія Бадалян

«Ідея прийшла виключно з того, що ми дуже хотіли внести більше позитиву в життя людей, які роблять добро. Бо часто ми чуємо, що робити добро, допомагати іншим – це справа невдячна. Та якщо відверто, бути добрим — це справді шлях складний», – розповідає Марія Бадалян.

Благодійниця каже, що вони з однодумцями хотіли, щоб людині, яка робить добру справу, на душі було добре і тепло. Тому вигадали акцію, завдяки якій кожен можен допомогти дітям, які цього потребують, і собі отримати маленький солодкий подарунок.

«Власники кав’ярень та магазинів залюбки долучаються до цієї акції. Кажуть, що раді допомагати, головне, щоб люди долучались, щоб був інтерес», – розповідає Марія Бадалян.

За словами організаторки акції, поки важко судити, як сприймуть люди цю ідею. Марія Бадалян наголошує, що акція нова, і їй треба час, щоб про неї дізнались.

«Ми передали певну кількість шоколадок у кожний заклад, і коли остання шоколадка буде продана — заклад передасть нам отримані кошти і відзвітується на своїй сторінці, а ми на своїй», – розповідає засновниця Благодійного фонду.

Вартість однієї шоколадки – 20 гривень. Лише після того, коли кафе, які долучилися до акції, продадуть останню шоколадку, Благодійний фонд збере усі виручені кошти і передасть лікарням.

«Усі, хто куштує шоколад, кажуть, що він дуже смачний. Тому його сміливо можна купувати навіть у подарунок — близьким, друзям, колегам до кави — роблячи і їх спільниками у добрих справах», – додає Марія Бадалян.

Скуштувати благодійний шоколад можна за такими адресами:

  • Loftcafe, вул. Івана Огієнка 2а
  • GoodMorning, пр. Соборності, 30
  • GoodMorning, пр. Молоді, 10
  • GoodMorning, вул. Чехова, 2
  • GoodMorning, Київський майдан, 1
  • Магазин «Dress Code», вул. Яровиця, 17
  • Caffe Carraro, вул. Івана Франка, 44
  • Кафе «Любимка», вул. Соборності, 38
  • Coffeebook — кав‘ярня-книгарня, вул. Генерала Шухевича, 3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів