Поділитись:

Впав оком на залізяку: дворічному волинянину необхідна термінова допомога. Оновлено

Середа, 15 грудня 2021, 17:00

Дворічний волинянин Тимофійчик може залишитись без ока. Часу на допомогу обмаль, тож батьки хлопчика звертаються до небайдужих про допомогу.

Про це сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» розповіла засновниця Благодійного фонду «З Богом у серці» Марія Бадалян.

Як розповіла благодійниця, життя звичайної щасливої сім’ї із села Копилля Маневицького району через нещасний випадок перетворилося на страшний сон.

«Тепер замість того, щоб готуватись до свята Миколая, до Різдва, пані Наталія змушена покинути інших своїх дітей і всіма силами рятувати нейменьшенького — Тимофія», – розповідає Марія Бадалян.

Під час гри з братиками й сестричками хлопчик впав на металевий штир і проколов собі око. Тепер дитина страждає від болю, не бачить на одне око, в якому розпочався гострий запальний процес. Якщо терміново не провести оперативне втручання, пояснює Марія Бадалян, то око дитині зберегти не вдасться.

В Інституті очних хвороб та тканинної терапії імені В.П. Філатова НАМН України в Одесі готові провести операцію Тимофію. Її вартість – 16 тисяч гривень.  

«У сім’ї немає навіть і частини цих коштів, тому мати у відчаї. Тримаючи синочка на руках, вона не стримує сліз», – розповідає Марія Бадалян.

Повну суму потрібно сплатити якомога швидше, операцію проведуть лише у день оплати рахунку. Чим швидше дитині нададуть допомогу, тим більше шансів врятувати око, тому сім’я благає про допомогу всіх небайдужих.

«Разом ми можемо зробити найбільший подарунок до святого Миколая для дитини — врятувати малюку оченятко і зір», – закликає Марія Бадалян.

Долучитись до порятунку можна за реквізитами:

Швидке посилання на переказ для клієнтів будь-якого українського банку:
http://bit.ly/3gCzrQy

Картка Благодійного Фонду «З Богом у серці»:
5169 3305 3008 3952

Пошук за назвою у Приват24:
Платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ
Ваш живий Інтернет-Банк
next.privat24.ua

 

Оновлено: завдяки небайдужим людям необхідну суму вдалося зібрати впродовж декількох годин. Тимофійчика вже 15 грудня повезли на операцію в Одесу.

Нагадаємо, що раніше Благодійний фонд «З Богом у серці» проводив благодійний концерт у костелі Святого Петра і Павла у Луцьку відбудеться. Тоді кошти збирали для порятунку 18-річного паралімпійця Петра Жукалюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів