Поділитись:

У Луцьку закупили тонометри для онкохворих дітей за виручені кошти з благодійного фотодня

Неділя, 30 травня 2021, 01:25
У Луцьку закупили тонометри для онкохворих дітей за виручені кошти з благодійного фотодня

фото ІА "Волинські Новини"

Для пацієнтів дитячого онкологічного відділення Волинської обласної лікарні придбали тонометри за кошти, отримані під час благодійної фотосесії до Дня матері.

Про це ІА Волинські Новини розповіла волонтерка та співорганізаторка благодійної акції Марія Бадалян.

Благодійну фотосесію до Дня матері організовував у Луцьку БФ "З Богом у серці". Вартість участі у фотосесії становила 1500 гривень. Крім півторагодинної зйомки, учасникам пропонували професійний макіяж, підготовку образу, понад 40 відретушованих фото та бекстейдж зі зйомки для яскравих сторіс у соцмережах. Сімейна, love story, індивідуальна, fashion – формат фотосесії обирали самі учасники. Кошти, отримані від фотозйомки, організатори обіцяли передати на потреби дитячого онкологічного відділення обласної лікарні.

Загалом під час акції вдалося зібрати 6800 гривень.

"Після проведення фотодня наша команда відразу звернулась до керівництва онкологічного відділення, щоб придбати саме те, що потрібно першочергово. Як з‘ясувалось, у відділенні є потреба у тонометрах, які би підійшли для вимірювання тиску навіть для найменших дитячих ручок. Знайти їх було складно, але нам це вдалось, і тонометри вже у лікарні. Багато дітей суттєво втрачають вагу після хімії, і звичайна манжетка вже не підходить для зовсім худеньких ручок. Є й зовсім маленькі діти — коли ми не так давно завітали до онковідділення із подаруночками, виявилось, що найменшій дитинці всього рік і 8 місяців", – проінформувала Марія Бадалян.

З її слів, загальна сума, витрачена на купівлю тонометрів, становить 1775 гривень.

У Луцьку закупили тонометри для онкохворих дітей за виручені кошти з благодійного фотодня

Залишок зібраних коштів із фотодня – 5025 гривень – Благодійний фонд "з Богом у серці" направить на заміну віконних ролетів у палатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024