Поділитись:

Маленькому волинянину, який травмував око, все ще необхідна допомога

Четвер, 30 грудня 2021, 13:30

Дворічному Тимофію Поповичу, якому небайдужі волиняни за лічені години зібрали необхідну суму грошей для першої операції з порятунку ока, все ще потрібна допомога. 

Про це сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» розповіла засновниця Благодійного фонду «З Богом у серці» Марія Бадалян.    

За словами благодійниці, чимало людей цікавилися долею Тимофійчика, однак, вона довгий час не могла нічого повідомити, адже ситуація була неоднозначною.

«Тимофію нарешті провели операцію, в процесі якої хлопчику «приклеїли» сітківку, яка внаслідок травми відшарувалась. Тимофій відновлюється, лікарі дуже задоволені результатом операції. Однак, виявилось, що все не так просто і це лише перший етап лікування. Тож ситуація у Тимофійчика досі складна», – розповідає Марія Бадалян. 

Благодійниця додає, що операція обійшлась у 12 000 гривень. Ще на 3 900 гривень вже придбали препаратів, а ліки докуповуються щодня. Тепер головне, розповідає Марія Бадалян, щоб сітківка приклеїлася.

«Зараз Тімка із мамою знаходяться у лікарні, і саме там вони зустрінуть Новий рік. Ми дуже сподіваємось, що на Різдво їх сім’я вже зможе бути разом, вдома, у затишку, а не в лікарні. Але попереду на Тимофія чекає ще одна операція — тепер уже по заміні кришталика. А це ще понад 16 000 гривень, не рахуючи медикаментів. Проводитимуть її також фахівці Інституту Філатова», – розповідає Марія Бадалян.

Благодійниця просить долучитись фінансово усіх небайдужих, щоб Благодійний фонд вчасно міг оплатити наступну операцію для Тимофійка і взяти на себе усі супутні витрати по лікуванню. Марія Бадалян нагадує, що сім’я таких коштів не має. Тож батьки хлопчика вкотре звертаються до добрих сердець по допомогу і дуже вірять у Різдвяне диво для свого любого синочка.

Долучитись до допомоги:

• Швидке посилання на переказ для клієнтів будь-якого українського банку:
http://bit.ly/3gCzrQy

• Картка Благодійного Фонду «З Богом у серці»:
5169 3305 3008 3952

• Пошук за назвою у Приват24:
Платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

Нагадаємо, що під час гри з братиками й сестричками хлопчик впав на металевий штир і проколов собі око. Тимофій ризикував назавжди втратити можливість бачити травмованим оком, але завдяки небайдужим волинянам необхідну суму для першої операції вдалося зібрати за лічені години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів