Поділитись:

У Луцьку головних комунальників покарали за нечищені дороги на 40 тисяч гривень (відео)

П'ятниця, 24 грудня 2021, 11:56
У Луцьку головних комунальників покарали за нечищені дороги на 40 тисяч гривень (відео)

У Луцьку міський голова вирішив покарати двох чиновників за неякісне прибирання вулиць від снігу.

Про це Ігор Поліщук написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Мер Луцька повідомив, що він «оштрафував» за неналежне прибирання снігу та неякісну очистку доріг на 25 тисяч гривень директора КП «Луцькспецкомунтранс» Володимира Марценюка і  на 15 тисяч гривень директора департаменту ЖКГ Луцької міськради Миколу Осіюка.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька «Конкурент» Ігор Поліщук пояснив, що зараз готується розпорядження міського голови щодо утримання вказаних коштів з щомісячних фінансових винагород згаданих чиновників.

Пізніше у коментарі сайту новин Луцька «Конкурент» директор Луцькспецкомунтрансу Володимир Марценюк зазначив, що не має зауважень до своїх підопічних щодо прибирання снігу. Разом з тим, не оскаржуватиме рішення міського голови. 

«Його рішення не обговорюється. Значить, має зауваження до нашої роботи», – прокоментував Володимир Марценюк. 

До слова, як вбачається із декларації Володимира Марценюка за 2020 рік, його заробітна плата за основним місцем роботи склала 11 348 гривень, ще 127 гривень він отримав у якості подарунку в грошовій формі. У 2020 році він деякий час виконував обов'язки директора. Офіційно ж на посаду керівника Луцькспецкомунтрансу Володимира Марценюка призначили лише у квітні 2021 року.  

Микола Осіюк за 2020 рік задекларував 418 104 гривні заробітної плати за основним місцем роботи. З чого можна зробити висновок, що в середньому посадовець отримував майже по 34 900 гривень в місяць у 2020 році.

Нагадаємо, днями Володимир Марценюк заявив, що на один нічний виїзд снігоприбиральної техніки Луцька громада витрачає від 200 до 250 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів