Поділитись:

Для муніципальної варти Луцька планували придбати авто за мільйон

Понеділок, 20 грудня 2021, 15:36
Для муніципальної варти Луцька планували придбати авто за мільйон

Для департаменту муніципальної варти Луцької міської ради планували придбати автомобіль вартістю близько 1 мільйона гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 20 грудня.

Як зазначила депутатка Луцької міської ради Ірина Колковська, вартість авто становить близько одного мільйона гривень. Депутатка поцікавилася, яке саме авто планують придбати за такі кошти та для чого воно буде використовуватися департаментом муніципальної варти.

Директорка департаменту фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова відповіла, що в проєкт рішення внесли відповідні зміни, тож авто закуплять для виконавчого комітету Луцької міської ради. Користуватися ним зможуть різні структурні підрозділи, в тому числі й департамент муніципальної варти. Потреба в додатковому авто виникла у зв'язку із приєднанням навколишніх сіл до Луцької міської територіальної громади. Відтак значно збільшилася кількість закладів, які обслуговують структурні підрозділи міської ради.

Також, як додала Лілія Єлова, авто купуватимуть на умовах тендеру, тож реальна вартість може значно відрізняти від оголошеної.

Нагадаємо, що у Луцьку багатьом суб'єктам підприємницької діяльності не продовжили дозволи на розміщення зовнішньої реклами. Відтак частина рекламних засобів підлягатиме демонтажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів