Поділитись:

У Луцьку забороняють зовнішню рекламу: чому і кому саме

П'ятниця, 17 грудня 2021, 11:33

У Луцьку багатьом суб'єктам підприємницької діяльності не продовжили дозволи на розміщення зовнішньої реклами. Відтак частина рекламних засобів підлягатиме демонтажу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради  з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергоощадження 17 грудня.

Депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Михайло Наход поцікавився, чому багатьом підприємцям не продовжили дозволи на розміщення зовнішньої реклами.

Михайло НаходМихайло Наход
 

«Зараз економічна криза, в багатьох підприємців скорочуються доходи. Чим обумовлене таке рішення міськради щодо зовнішньої реклами?», – запитав депутат.

Як повідомила заступниця міського голови Луцька Ірина Чебелюк, місто обрало європейську концепцію розвитку. А через те, що хаотична реклама псує вигляд міста, у Луцьку прийняли відповідну концепцію зовнішньої реклами. Тож підприємцям та операторам реклами, чиї рекламні засоби не відповідають цій концепції, видали приписи про усунення порушень. 

Власники рекламних засобів мають можливість привести їх у відповідність до прийнятої концепції, або ж перенести в інше місце, якщо наразі вони розміщенні у місці, де така реклама заборонена. Якщо ці приписи не будуть виконані – реклама, розміщення з порушеннями, буде демонтована.

Нагадаємо, що у Луцьку демонтують надувні рекламні фігури. Вони встановлені окремими підприємцями всупереч концепції зовнішньої реклами міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів