Поділитись:

У Луцьку серед дня незаконно розкопали вулицю (фото, відео)

П'ятниця, 10 грудня 2021, 13:59
У Луцьку серед дня незаконно розкопали вулицю (фото, відео)

У Луцьку серед дня службовці міської муніципальної варти виявили факт незаконного будівництва.

Про це інформує фейсбук-сторінка Луцьких муніципалів.

«Проведення земляних робіт без дозвільних документів та встановлення різноманітної конструкції на території загального користування було виявлено та зафіксовано інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради по вул. Конякіна, 12б, що у місті Луцьку. На виконавця робіт були складені адміністративні протоколи відповідно до ст. 152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.9 та 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради», – йдеться в повідомленні.

Штраф за це правопорушення складає від 340 до 1360 грн.

Муніципали нагадують, що відповідно до Правил благоустрою Луцька, для проведення земляних робіт на території Луцької міської територіальної громади, необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради для отримання відповідного ордеру.

Нагадаємо, нещодавно за фактом незаконного будівництва автомийки на вулиці Глушець, 53 у Луцьку відкрили кримінальне провадження за ознаками самоуправства. Про це повідомив депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик.

У Луцьку серед дня незаконно розкопали вулицю (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів