Поділитись:

Новітня технологія ідентифікації від компанії Neurotechnology

Четвер, 02 грудня 2021, 04:21
Новітня технологія ідентифікації від компанії Neurotechnology

Компанія Neurotechnology, яка спеціалізується на розробці біометричних продуктів і рішень, оголосила, що тепер доступна їх остання версія  MegaMatcher On Card 12 SDK.

Про це пише сайт новин Волині Конкурент з посиланням на Technology.org.

 Цей випуск має:

  •  Алгоритм розпізнавання обличчя з розміром шаблону біометричних даних менше 256 байт.  Нова реалізація алгоритму розпізнавання обличчя забезпечує більш високу швидкість аутентифікації, а також полегшує додавання підтримки біометричних даних обличчя як модальності в програми сторонніх розробників смарт-карт, які раніше були розроблені лише для відбитків пальців.
  •  Розширення 1-до-багатьох для бібліотеки відбитків пальців дає змогу автоматично розпізнавати кілька відбитків пальців на одній смарт-картці, що дозволяє підтвердити власника картки безпосередньо за допомогою будь-яких даних відбитків пальців, що на ній зберігаються.
  •  Смарт-картки NXP® JCOP 4 з бібліотекою відбитків пальців 1-до-1 від Neurotechnology підтримуються за допомогою зразків коду та навчальних посібників.

MegaMatcher On Card SDK призначений для розробки додатків, які мають біометричні порівняння безпосередньо в мікроконтролері смарт-карт, і включає в себе оптимізовані версії найпопулярніших біометричних алгоритмів відбитків пальців, обличчя та райдужної оболонки. Понад 130 мільйонів смарт-карт і елементів захисту по всьому світу вже включають технологію MegaMatcher On Card.

Як і всі продукти Neurotechnology, остання версія MegaMatcher On Card SDK є безкоштовним оновленням для усіх клієнтів.

MegaMatcher On Card SDK і всю лінійку біометричних продуктів Neurotechnology можна придбати у Neurotechnology та через дистриб’юторів по всьому світі. 

Нагадаємо, що під час обміну конфіденційними даними, наприклад між банками, комунікаційні мережі, які базуються на квантову фізику, є ключем підвищення рівня безпеки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів