Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 1 грудня

Середа, 01 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 1 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 1 грудня.

Про роботу невролога

Ольга Білецька – завідуюча неврологічним відділенням КП «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади». Сьогодні, у перший день зими, вона та всі неврологи святкують своє професійне свято.

Напередодні журналісти ІА «Конкурент» зустрілися з лікаркою, аби поговорити про те, як люди повинні берегти свої нерви, коли ліпше звернутися до спеціаліста та що може статися з людиною, якщо не зробити це вчасно.

Про життя і роботу невролога, здоров'я і хвороби пацієнтів – у нашому матеріалі «Не тріпайте мені нерви»: інтерв'ю з луцькою лікаркою-неврологом

Ольга БілецькаОльга Білецька

Про оштрафованого мера

Інспектори департаменту муніципальної варти у Луцьку складають протоколи на всіх без винятку порушників паркування. В тому числі – на міського голову та членів його сім'ї. Про це сьогодні під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради заявив сам міський голова Ігор Поліщук.

Члени виконкому звернулися до міського голови з проханням «повпливати» на інспекторів муніципальної варти, аби ті були більш лояльними до посадових осіб органів місцевого самоврядування.

«Виписувати протоколи всім порушникам – це моя принципова позиція і моя особиста вказівка. Інспектори складають протоколи й відносно мене, й відносно членів моєї сім'ї. Не повинно бути жодних винятків», – зазначив Ігор Поліщук.

Міський голова додав, що є Правила паркування і їм необхідно дотримуватися. За його словами, штрафи платять навіть народні депутати, відносно яких муніципали у Луцьку склали протоколи.

Про ДТП

Сьогодні у Луцьку на вулиці Ковельській трапилась ДТП, внаслідок якої легковик ледь не злетів з мосту.

Як розповіла у коментарі речниця волинських патрульних Валентина Мельник, патрульні, які прибули на місце події, встановили, що водій ВАЗ 2105, розвертаючись, не зайняв крайнього лівого положення і при цьому не надав перевагу Mercedes-Benz S 500, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок чого відбулося зіткнення.

На місце події викликали медиків, які оглянули учасників автопригоди. Від шпиталізації усі відмовилися.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів