Поділитись:

У Луцьку муніципали штрафують міського голову і членів його сім'ї

Середа, 01 грудня 2021, 12:49

Інспектори департаменту муніципальної варти у Луцьку складають протоколи на всіх без винятку порушників паркування. В тому числі – міського голову та членів його сім'ї. 

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 1 грудня заявив сам міський голова Ігор Поліщук.

Під час обговорення питання про облаштування платних парковок у місті члени виконавчого комітету скаржилися на транспортне завантаження міста. Вони нарікали, що часто, вирішуючи питання життєдіяльності громади, вимушені біля тих чи інших установ паркуватися із порушенням правил, зачіпаючи зелені чи пішохідні зони. Адже часто машину ніде припаркувати.

Тож члени виконкому звернулися до міського голови з проханням «повпливати» на інспекторів муніципальної варти, аби ті були більш лояльними до посадових осіб органів місцевого самоврядування. 

«Виписувати протоколи всім порушникам – це моя принципова позиція і моя особиста вказівка. Інспектори складають протоколи й відносно мене, й відносно членів моєї сім'ї. Не повинно бути жодних винятків», – зазначив Ігор Поліщук.

Міський голова додав, що є Правила паркування і їм необхідно дотримуватися. За його словами, штрафи платять навіть народні депутати, відносно яких муніципали у Луцьку склали протоколи.

Щодо парковки біля приміщення департаменту ЖКГ, на яку і нарікав один із членів виконкому, Ігор Поліщук зазначив, що начальник департаменту повинен подумати над тим, як її організувати, аби відвідувачі департаменту мали можливість припаркувати свої авто.

Нагадаємо, що паркувальний майданчик на проспекті Молоді,12 у Луцьку поряд із медичним центром буде платним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 березня 2024
20:30
16 березня 2024
08:41
14 березня 2024
13 березня 2024
13:05
12 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024