Поділитись:

Повідомили ймовірну причину самогубства поліцейського в Ковелі

Середа, 01 грудня 2021, 09:33

Причиною самогубства 28-річного поліцейського Владислава Корнелюка, який застрелився у відділі патрульної поліції в місті Ковель, міг бути конфлікт з керівником.

Про це пишуть Волинські новини, посилаючись на дані одного з працівників цього відділку, який забажав залишитися анонімом.

З його слів, незадовго до фатального пострілу в туалеті, що розташований у приміщенні ковельської поліції, молодий поліцейський вийшов із кабінету одного з керівників. Ймовірно, між керівником і підлеглим виник конфлікт.

«Його могли довести до самогубства через тиск. Але про це вам ніхто не розповість. Будуть все валити на проблеми у сім’ї. Можливо, вони (проблеми особистого характеру, – ред.) були. Може, через це у Влада був поганий психоемоційний стан, але він (керівник, – ред.) його просто морально допік», – повідомляє колега загиблого.

Проте наразі невідомо, про кого саме з керівництва йдеться.

У колективі відділу патрульної поліції Ковеля атмосфера й справді була, часом, напруженою. На тиск з боку керівництва скаржилися самі патрульні. Зокрема, у вересні 2021 року між поліцейськими та їхнім начальником виник конфлікт. Патрульні надіслали журналістам відео скандалу після чергової спроби підлеглого отримати вихідний. Тоді спроби патрульних працювати та відпочивати так, як передбачено законом, завершилися нічим.

Нагадаємо, 28-річний поліцейський застрелився у відділі патрульної поліції в місті Ковелі. Інцидент трапився 29 листопада близько 12:00 на вулиці Драгоманова. Відомо, що чоловік вийшов у туалет, де і пролунав постріл. Швидка прибула на місце події оперативно, проте врятувати чоловіка не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів