Поділитись:

Судитимуть волинянина, в якого вилучили понад чотири кіло канабісу

Середа, 24 листопада 2021, 16:05
Судитимуть волинянина, в якого вилучили понад чотири кіло канабісу

На Волині під суд піде житель Луцького району, в якого під час обшуку знайшли понад чотири кілограми наркотичної речовини – канабісу.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, 22 вересня у селі Пожарки Луцького району в дачному будинку, який належить 38-річному лучанину, під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили понад чотири кілограми особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу та рослини коноплі, вирощені ним на присадибній ділянці.

Прокурори Ківерцівського відділу Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення волинянином незаконного придбання, виготовлення та зберігання  наркотичних засобів без мети збуту в особливо великому розмірі, а також про незаконне вирощування ним конопель (ч. 3 ст. 309, ч. 1  ст. 310 КК України).

Подальшу долю волинянина, який щиро розкаявся у вчиненому та активно сприяв розкриттю злочину, вирішуватиме суд.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 309 КК України за незаконне придбання, виготовлення та зберігання  наркотичних засобів без мети збути у особливо великому розмірі передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Судитимуть волинянина, в якого вилучили понад чотири кіло канабісуСудитимуть волинянина, в якого вилучили понад чотири кіло канабісуСудитимуть волинянина, в якого вилучили понад чотири кіло канабісуСудитимуть волинянина, в якого вилучили понад чотири кіло канабісу

Зауважимо, першопочатково у прокуратурі повідомляли, що під час обшуку з помешкання чоловіка було вилучено 10 кілограмів готового до вживання канабісу, рослини коноплі та пристрій для куріння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів