Поділитись:

Знайшли «мастер-клад»: у Луцьку затримали двох 18-річних наркоторговців (фото, відео)

Четвер, 18 листопада 2021, 11:32

У Луцьку поліцейські викрили двох наркоділків, які збували заборонені речовини на території Волинської області.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Протиправну діяльність молодиків задокументували співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції.

У рамках опрацювання оперативної інформації на одній із вулиць міста поліцейські виявили 18-річного уродженця Нововолинська під час відшукання «мастер-кладу» – «закладки» з великою кількістю заборонених речовин для розповсюдження.

На місці виявлено 30 згортків з речовиною альфа-PVP, їх вилучили та скерували на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад 10 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що «мастер-клад» молодик забирав для свого спільника, 18-річного мешканця Володимир-Волинського району, який виконував обов’язки закладника в одному із телеграм-каналів з розповсюдження наркотичних та психотропних речовин.

Нині у поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 14 листопада, близько 4:00, патрульні отримали повідомлення про те, що на даху будинку на проспекті Волі у Луцьку перебуває невідомий чоловік. На місці події під час поверхневої перевірки у 37-річного чоловіка патрульні виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів