Поділитись:

Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото)

Четвер, 23 вересня 2021, 12:21
Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото)

У Луцькому районі правоохоронці влаштували обшуки, в результаті яких виявили велику кількість бурштину й наркотичних рослин.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У середу, 22 вересня, правоохоронці провели санкціоновані обшуки у помешканнях жителів сіл Пожарки та Сокіл Луцького району.

Зокрема, у помешканні 27-річного жителя села Сокіл поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет з бурштином вагою близько п'яти кілограмів. За словами власника помешкання, походження пакунку із «сонячним камінням» йому невідоме.

Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото)

Цього ж дня у селі Пожарки Луцького району в дачному будинку, який належить 39-річному лучанину, оперативники вилучили десять кілограмів марихуани, 17 рослин конопель та пристрій для вживання наркотиків.

Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото) Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото) Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото) Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото) Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото) Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото) Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото) Бурштин і коноплі: поліція влаштувала обшуки в селах Луцького району (фото) 

Обшуки відбувалися в рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 Кримінального кодексу України.

Керівник відділення поліції міста Ківерці Олег Бончак додав, що усе вилучене направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. 

Відомості за цими фактами слідчі внесли до ЄРДР за статтею 240-1 та статтею 310 ККУ. Йдеться про незаконне видобування, збут, придбання, передачу, пересилання, перевезення, переробку бурштину та посів або вирощування снотворного маку чи конопель відповідно.

Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024