Поділитись:

Амфетамін, метадон: у Луцьку обшукали помешкання наркоторговців (фото, відео)

Середа, 24 листопада 2021, 12:32
Амфетамін, метадон: у Луцьку обшукали помешкання наркоторговців (фото, відео)

У Луцьку правоохоронці провели обшуки у помешканнях лучан, яких підозрюють у наркоторгівлі, й виявили речові докази злочинної діяльності.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України провели низку обшуків у фігурантів, які можуть бути причетними до незаконного промислу.

У 21-річного лучанина під час проведення обшуку вилучили zip-пакети, банківські картки та телефон. У правоохоронців є підстави вважати, що чоловік причетний до розповсюдження наркотичних та психотропних речовин через телеграм-канал шляхом «закладок».

Амфетамін, метадон: у Луцьку обшукали помешкання наркоторговців (фото, відео) Амфетамін, метадон: у Луцьку обшукали помешкання наркоторговців (фото, відео)

Ще у двох лучан вилучили психотропну речовину, схожу на амфетамін, таблетки метадону, електронні ваги та інші речові докази, які можуть свідчити про їхню причетність до розповсюдження заборонених речовин.

Усе вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Вартість цих наркотиків за цінами «чорного» ринку – понад 6 тисяч гривень.

Досудове слідство триває. У рамках проведення слідчих дій вирішуватиметься питання про оголошення підозр фігурантам. Правоохоронці встановлюють усі деталі, аби довести причетність осіб до незаконної діяльності.

Амфетамін, метадон: у Луцьку обшукали помешкання наркоторговців (фото, відео) Амфетамін, метадон: у Луцьку обшукали помешкання наркоторговців (фото, відео) Амфетамін, метадон: у Луцьку обшукали помешкання наркоторговців (фото, відео)

Нагадаємо, днями у Луцьку затримали двох 18-річних наркоторговців, які шукали «мастер-клад».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів