Поділитись:

У Луцьку може здорожчати тепло і гаряча вода

Вівторок, 23 листопада 2021, 11:26
У Луцьку може здорожчати тепло і гаряча вода

Якщо тарифи на послуги з розподілу природного газу зростуть – ДКП «Луцьктепло» буде вимушене проводити корегування тарифів на власні послуги.

Про це заявив директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський в інтерв'ю сайту луцьких новин «Конкурент».  

«Якщо «Волиньгаз» підніме тарифи за розподіл природного газу до певного рівня – ми будемо вимушені робити відповідні корегування. Адже інших джерел погашення цієї різниці немає», – зазначив Іван Скорупський.

Директор ДКП «Луцьктепло» зазначив, що підприємство щомісяця сплачує за розподіл газу 9 мільйонів 734 тисячі гривень.

«Сьогодні у структурі тарифу наших послуг енергоресурси становлять 70%. Доля природного газу і його розподілу – це 67-68%. Доля електричної енергії становить 5-7%. Тобто, будь-які коливання вартості енергоресурсів позначаться на платіжках, які постачальники цих послуг нададуть підприємству. Джерело погашення одне – тариф. Інших джерел, на жаль, немає», – заявив Іван Скорупський.

Нагадаємо, що 27 жовтня Луцька міська рада прийняла звернення до всіх гілок влади для того, щоб не допустити в умовах опалювального сезону такого різкого підняття.

Більше про проблемний старт опалювального сезону, ріст тарифів та стягнення боргів за тепло – в інтерв'ю з директором ДКП «Луцьктепло» Іваном Скорупським. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів