Поділитись:

У Луцьку міськраду, суд і шість будинків досі не опалюють

Вівторок, 09 листопада 2021, 17:09
У Луцьку міськраду, суд і шість будинків досі не опалюють

У Луцьку через аварії на тепломережах досі не опалюють приміщення міської ради та міськрайонного суду, також мерзнуть жителі шести багатоквартирних будинків.

Про це інформує «Суспільне».

Речник ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков повідомив. що станом на вівторок, 9 листопада, у Луцьку шість житлових будинків – без опалення. А у Луцькій міськраді та у приміщенні Луцького міськрайонного суду, що на вулиці Лесі Українки, опалення цього сезону ще не вмикали через аварії на тепломережах.

З його слів, ремонті роботи за на вулиці Богдана Хмельницького, 19, де знаходиться Луцька міська рада, планують завершити 9 листопада. У приміщенні Луцького міськрайонного суду, що знаходиться на за адресами Лесі Українки, 23 та Сенаторки Левчанівської, 1, тепла також немає від початку опалювального сезону.

9 листопада ремонтні бригади підприємства працюють на вулиці Теремнівській. Там без тепла будинки №№ 89, 91, 93, 96. Порив на цій ділянці стався 2 листопада.

«Сьогодні мають вже відновити теплопостачання», – зазначив речник тепловиків.

Також почались земляні роботи за адресами Корольова, 8, 10, 12, та Кравчука, 19, але опалення там поки не вимикали. Зі слів Антона Безносикова, тепло у цих будинках відімкнуть, коли робітники дістануться до місця пориву і зможуть приступити до ремонту.

Наприкінці жовтня також трапилися пориви за адресою Боженка, 40 та 51. Зі слів Антона Безносикова, там одноповерхова забудова. Порив будуть ліквідовувати згодом.

Нагадаємо, 2 листопада під час оперативної наради у Луцькій міській запевнили, що до кінця дня планують подати теплоносій в усі будинки міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів