Поділитись:

Незаконне будівництво у Луцьку: депутат міськради повідомив про злочин (відео)

Четвер, 18 листопада 2021, 09:00
Незаконне будівництво у Луцьку: депутат міськради повідомив про злочин (відео)

За фактом незаконного будівництва автомийки на вулиці Глушець, 53 у Луцьку відкриють кримінальне провадження.

Відповідну заяву про злочин подав до правоохоронних органів депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик.

 

«Це неподобство. Ми, як депутати міської ради, не повинні допускати, аби будь-хто будувався у місті так, як йому заманеться. Без будь-яких дозволів і погоджень, порушуючи всі можливі містобудівні норми. Тому я звернувся із відповідною заявою до правоохоронних органів, які повинні надати відповідну правову оцінку діям власників земельної ділянки», – зазначив у коментарі сайту волинських новин «Конкурент» Андрій Лучик. 

Окрім того, додає депутат, це будівництво не відповідає генеральному плану міста.

«Ми всі бачили на відео, як заливають нові фундаменти на ділянці на Глушець, 53. Якщо кожен робитиме те, що йому заманеться, наврядчи так ми зробимо Луцьк успішним», – додає Андрій Лучик.

Нагадаємо, що в обласному центрі Волині без будь-яких дозвільних документів будують автомийку. За офіційною інформацією з державного реєстру речових прав на нерухоме майно на вулиці Глушець, 53 у Луцьку повинно знаходитися приміщення майстерні для технічного обслуговування легкових автомобілів. Натомість на земельній ділянці відбуваються активні будівельні роботи: земля перекопана та вже готуються заливати новий фундамент.

Земельну ділянку нещодавно перепродали, новою власницею стала Галина Клівак. Старе приміщення знесли й почали будувати нове. Однак, дозвільних документів на будь-які будівельні роботи власники ділянки не отримали.

Незаконне будівництво у Луцьку: депутат міськради повідомив про злочин (відео) 

Пізніше стало відомо, що будівництво призупинили. З власних джерел телеканалу «Конкурент TV» стало відомо, що нові власники ділянки активно шукають спосіб узаконити будівництво автомийки, доки не нагрянула перевірка.

Нагадаємо, що раніше у Луцьку розгорівся скандал через будівництво офісно-торгового центру «Panorama CENTRE».  Нещодавно у мережі з'явилася інформація про те, що на вулиці Ветеранів у Луцьку будують офісно-торговий центр із порушеннями будівельних норм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
25 березня 2024
15:05
15 лютого 2024
12 лютого 2024
06 грудня 2023
27 листопада 2023
17 листопада 2023
08 листопада 2023
07 листопада 2023
03 листопада 2023