Поділитись:

Без жодних документів та коментарів: у Луцьку незаконно будують автомийку (відео)

Вівторок, 09 листопада 2021, 20:05
Без жодних документів та коментарів: у Луцьку незаконно будують автомийку (відео)

В обласному центрі Волині без будь-яких дозвільних документів будують автомийку.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».
 
Місто Луцьк, вулиця Глушець, 53. За офіційною інформацією з державного реєстру речових прав на нерухоме майно, тут повинно знаходитися приміщення майстерні для технічного обслуговування легкових автомобілів. Однак, приїхавши на місце бачимо – нічого подібного. СТО немає, натомість тут відбуваються активні будівельні роботи: земля перекопана та вже готуються заливати новий фундамент. 

Цю земельну ділянку нещодавно перепродали, і новою власницею стала пані Галина Клівак. Старе приміщення швиденько знесли й поспіхом почали будувати щось нове. Та ось, що саме? З власних достовірних джерел стало відомо, що тут планують збудувати автомийку. Та ось, ніякого нового майна, яке мало би бути побудоване на цій ділянці, не зареєстрували. Словом, як і дозвільних документів на будь-які будівельні роботи не отримали.

Начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Владислав Троць розповів:

«Наразі у відділі відсутні будь-які дозвільні документи за вказаною адресою. Документів щодо отримання дозволів до відділу не надходило. І початок будівельних робіт без дозвільних документів – не єдине, чим знехтували нові власники. Як помітно з кадастрової карти, за адресою Глушець, 53, немає і містобудівних умов, які повинні видаватись департаментом містобудування Луцької міської ради».

Тож аби з’ясувати, як так сталося, журналісти спробували зв’язатися із новою власницею. Втім, на телефонний дзвінок ніхто не відповів.

Можна припустити, що нові власники цієї ділянки так поспішали розпочати будівництво, що зовсім забули про те, що на такі роботи повинні бути відповідні документи. Як то кажуть, купити – купили, а дозвільні документи на будівництво отримати – геть забули.

Тим часом у відділі державного архітектурно-будівельного контролю кажуть, цю інформацію перевірять.

«Є скарга на виконання робіт без дозволів. В реєстрі їх немає. На підставі цього звернення призначена перевірка. За результатами цієї перевірки вже будуть складені відповідні документи, протоколи та приписи», – запевнив Владислав Троць.

Нагадаємо, днями у Луцьку розгорівся скандал через будівництво – у мережі з'явилася інформація про те, що на вулиці Ветеранів зводять офісно-торговий центр «Panorama CENTRE» з порушеннями будівельних норм.

Без жодних документів та коментарів: у Луцьку незаконно будують автомийку (відео)Без жодних документів та коментарів: у Луцьку незаконно будують автомийку (відео)Без жодних документів та коментарів: у Луцьку незаконно будують автомийку (відео)Без жодних документів та коментарів: у Луцьку незаконно будують автомийку (відео)Без жодних документів та коментарів: у Луцьку незаконно будують автомийку (відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів