Поділитись:

У селі на Волині на 98% завершили реконструкцію школи (фото)

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 08:24

У селі Піща Ковельського району будівельники завершують реконструювати довгоочікуваний навчальний заклад на 200 учнівських місць.

Про це повідомляє сайт Волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо, будівництво школи розпочалося у 2019 році.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить понад 56 млн гривень. У цьому році на зведення школи передбачені 28 млн гривень, з яких кошти державного бюджету – понад 25 млн гривень та кошти місцевих бюджетів – близько 3 млн гривень.

Слід зазначити, що за проєктом будівельники реконструювали наявний корпус, а також звели 2-х поверхову будівлю, у якій розміщені спортивний та актовий зали, навчальні класи, харчоблок та бібліотека.

Наразі будівельна готовність об’єкту складає 98%. Тут тривають завершальні внутрішні і зовнішні ремонтні роботи. Зокрема, до навчального корпусу улаштовують асфальтобетонні під’їзди, а на території освітнього закладу – тротуари та доріжки. Усередині приміщення уже встановленні двері та сантехніка.

Окрім того, у будівлі враховані усі інклюзивні вимоги: перед головним входом до школи передбачений пандус із перильним металевим огородженням.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів