Поділитись:

Між Війницею і Локачами асфальтують дорогу (фото)

Середа, 27 жовтня 2021, 12:05

На Волині на ділянці автошляху Т-03-11 Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/ між Війницею і Локачами працюють асфальтоукладачі.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Ремонтні роботи між Війницею і Локачами стартували тиждень тому.

Учора, 26 жовтня, завершила працювати фреза, в тепер зводиться нове дорожнє полотно.

«Спершу посилюємо основу, вкладаючи шар обробленої цементом щебенево-піщаної суміші. Такі роботи прямують до завершення, техніка вже працює на відтинку Крухиничі – Локачі. Поверх основи влаштовуємо вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші. На сьогодні зі сторони села Війниця заасфальтовано близько півтора кілометра дороги. Сьогодні асфальтоукладач працює між селами Павловичі і Михайлівка. Якщо погода сприятиме, то вже зовсім скоро перший шар асфальту буде укладено на всій протяжності ремонтованої ділянки, що становить 5,5 км», – йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

Зазначається, що на ремонті відтинку Війниця – Локачі задіяно понад 50 дорожніх машин і механізмів та 70-75 працівників підприємства-підрядника ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Відновлюють дорогу Т-03-11 й з іншої сторони колишнього райцентру – селища Локачі. На ділянці протяжністю 16,1 км, що пролягає між селами Привітне і Скобелка, уклали вирівнюючий шар, проводяться роботи з фінішного асфальтування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів