Поділитись:

Муніципали покарали лучанина за ремонт прибудинкової території (фото)

Четвер, 28 жовтня 2021, 16:40
Муніципали покарали лучанина за ремонт прибудинкової території (фото)

В обласному центрі Волині муніципали склали адмінпротокол на лучанина, який виконував земляні роботи у дворі багатоповерхівки без відповідного дозволу.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У середу, 27 жовтня, старший інспектор відділу протидії стихійній торгівлі у дворі будинку № 41А на проспекті Відродження у Луцьку виявив проведення земляних робіт без оформлення відповідних дозвільних документів.,

На місці події мунвартівець склав протокол про адмінпорушення відповідно до статті 152 КУпАП. Документ передали на розгляд адмінкомісії за місцем проживання правопорушника.

Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1 360 гривень для громадян та у розмірі від 850 до 1 700 гривень для посадових осіб і суб’єктів підприємницької діяльності.

Муніципали закликають лучан, які мають інформацію про проведення незаконних земляних робіт повідомляти про це за телефонами: 067 0000 679, 066 102 1102.

Муніципали покарали лучанина за ремонт прибудинкової території (фото)Муніципали покарали лучанина за ремонт прибудинкової території (фото)Муніципали покарали лучанина за ремонт прибудинкової території (фото)

Нагадаємо, днями у Луцьку муніципали провели рейд центральним парком і виявили рибалок, які порушували заборону на вилов риби з каналів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів