Поділитись:

«Вступили у шарпанину»: у Луцьку виник конфлікт між муніципалами й оштрафованими порушниками (фото)

Неділя, 19 вересня 2021, 14:45
«Вступили у шарпанину»: у Луцьку виник конфлікт між муніципалами й оштрафованими порушниками (фото)

В обласному центрі Волині виник конфлікт між чоловіком, який порушив ПДР, та інспектором муніципальної варти.

Про це повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Інцидент стався у неділю, 19 вересня, близько 13:30 на вулиці Кафедральній у Луцьку. За словами муніципалів, чоловіки, які вийшли з храму, влаштували конфлікт з інспектором, який виписав штраф водію за порушення правил дорожнього руху.

У департаменті мунварти зазначили, що скандалісти «вирвали службовий телефон і вступили у шарпанину».

На місце конфлікту викликали поліцейських.

«Цікаво люди ходять в храм», – прокоментували інцидент у муніципальній варті.

«Вступили у шарпанину»: у Луцьку виник конфлікт між муніципалами й оштрафованими порушниками (фото)«Вступили у шарпанину»: у Луцьку виник конфлікт між муніципалами й оштрафованими порушниками (фото)«Вступили у шарпанину»: у Луцьку виник конфлікт між муніципалами й оштрафованими порушниками (фото)«Вступили у шарпанину»: у Луцьку виник конфлікт між муніципалами й оштрафованими порушниками (фото)«Вступили у шарпанину»: у Луцьку виник конфлікт між муніципалами й оштрафованими порушниками (фото)

Згодом один із учасників події, фото якого поширили муніципали, Олександр, розповів ІА «Конкурент», що він був лише свідком конфлікту, а не порушником. Власне, йому штраф не виписували, адже він припаркував своє авто у дворі церкви. Однак опинився в епіцентрі скандалу. Чоловік розповів, що інспектор муніципальної варти Олег Крищук почав виписувати штрафи водіям, чиї автівки були припарковані на території церкви. Хоч, зі слів Олександра, вони не перешкоджали руху пішоходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024