Поділитись:

У Луцьку муніципали розігнали стихійних торговців біля автостанції (фото, відео)

Середа, 08 вересня 2021, 11:06
У Луцьку муніципали розігнали стихійних торговців біля автостанції (фото, відео)

В обласному центрі Волині почали боротися зі стихійною торгівлею поруч з автостанцією.

Про це повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у фейсбуці.

У вівторок, 7  вересня, з 8:00 відділи ГШР та протидії стихійній торгівлі департаменту мунварти ліквідовували стихійну торгівлю на території автобусної станції №1, що на вулиці Конякіна у Луцьку.

Територія знаходиться у користуванні ПрАТ «Волинське обласне підприємство Автобусних станцій», яке видавала громадянам дозволи на таку торгівлю.

З метою наведення порядку на цій території інспектори муніципальної варти, керуючись ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, вилучили 15 предметів торгівлі з рук у громадян.

«У випадках влаштування такої торгівлі на вказаній території департаментом буде проводитись дана робота і надалі», – запевнили муніципали.

У Луцьку муніципали розігнали стихійних торговців біля автостанції (фото, відео)У Луцьку муніципали розігнали стихійних торговців біля автостанції (фото, відео)У Луцьку муніципали розігнали стихійних торговців біля автостанції (фото, відео)У Луцьку муніципали розігнали стихійних торговців біля автостанції (фото, відео)У Луцьку муніципали розігнали стихійних торговців біля автостанції (фото, відео) 

Нагадаємо, про те, що стихійна торгівля на території автостанції №1 набула великих масштабів і загрожує безпеці руху транспорту, заявив 7 вересня під час оперативної наради міський голова Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів