Поділитись:

На Привокзальному майдані в Луцьку облаштують місця для торгівлі городиною

Вівторок, 03 серпня 2021, 14:50

На Привокзальному майдані в Луцьку облаштують місця для торгівлі сільськогосподарською продукцією.

Про це йшлося під час розширеної наради у Луцького міського голови, – повідомляє управління інформаційної роботи міської ради.

У Луцьку спостерігається стихійна торгівля на Привокзальному майдані. Селяни, які привозять вирощену ними городину та фрукти, продають їх з землі, що порушує санітарні норми.

“На жаль, під час будівництва торгового центру на місці ринку “Привіз” не передбачили місць для торгівлі продукцією сільгоспвиробникам, хоча нам це обіцяли", – зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Тож департаменту економічної політики разом з КП “Луцькі ринки” доручили вивчити питання встановлення кількох торгових лотків, аби люди могли торгувати там власноруч вирощеною продукцією.

"За торгівлю там необхідно встановити символічну плату, аби вистачало на прибирання території та вивіз сміття. Це буде зручно і мешканцям Привокзального району, і людям, які хочуть продати свою городину”, – наголосив мер.

Окрім того, у зв'язку з початком реконструкція площі перед Палацом урочистих подій, де працюватиме важка техніка, необхідно перенести на інше місце ярмарок сільськогосподарської продукції, який там діє.

Нагадаємо: на платформі Prozorro департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендерні торги. Пропозиції від учасників приймали до 26 липня. Реконструкція передбачає розбирання старого покриття, влаштування бортових каменів, покриття з фігурних елементів мощення, бетонних тротуарних плит, прокладання труб каналізації, улаштування каналізаційних колодязів, проведення зовнішнього освітлення, садіння дерев і кущів та встановлення антипаркувальних стовпчиків. Вартість робіт становить понад 23 мільйони гривень. Завершити реконструкцію планують до 31 грудня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів