Поділитись:

День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)

Середа, 17 листопада 2021, 16:43
День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)

Сьогодні, 17 листопада, в Україні відзначають День студента – міжнародне свято студентства.

Вперше Міжнародний день студентів був призначений на 17 листопада 1946 року в Празі, на Всесвітньому конгресі студентів, в пам’ять про молодих чеських патріотів, які загинули від рук нацистів у роки Другої світової війни.

В Україні до початку 21 століття серед студентства був поширений Тетянин день, що святкується 25 січня. В Україні це свято було офіційно запроваджене Леонідом Кучмою в 1999 році. Він своїм указом розпорядився відзначати 17 листопада як День студента «на підтримку ініціативи студентської молоді України».

Традиційно святкування Дня студента супроводжується вечірками, концертами та дискотеками. Часто студентство збирається разом в цю дату, а колишні студенти проводять зустрічі випускників. 

Тож поки студенти відзначають своє «професійне» свято, сайт волинських новин «Конкурент» підібрав для своїх читачів найдотепніші меми з приводу цього дня та про нього, зокрема.

День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми)День студента: як про студентів жартують у інтернеті (меми) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів