Поділитись:

Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)

Четвер, 04 листопада 2021, 16:44
Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)

Сьогодні, 4 листопада народний депутат Гео Лерос під час виступу в парламенті показав середній палець Президенту України Володимиру Зеленському.

«Доброго дня, пане президенте. Бачу, Ваш Єрмак теж тут. Я хочу Вам сказати, що я не боюся казати правду. Ви можете скільки завгодно травити на мене свої правоохоронні органи, "клєпати" справи, але я не боюся казати правду… Ви – головний зрадник в країні», – такими словами супроводив свій жест депутат.

Одразу після Гео Лероса слово взяла «слуга» Мезенцева Марія. Вона звернулася до регламентного комітету, щоб той дав оцінку діям Лероса.

Після цього фракція «Слуга народу» повідомила, що звернулася до регламентного комітету Ради з вимогою дати оцінку і винести рішення щодо вчинку народного депутата Лероса.

Поки регламентний комітет думає над рішенням стосовно поведінки Гео Лероса, ІА «Конкурент» зібрало для наших читачів найдотепніші меми на тему сьогоднішньої жестикуляції у Верховній Раді України, про яку сьогодні гудить українська інтернет-спільнота.  

Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми)Середній палець Зеленському: як жартують у мережі (меми) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів