Поділитись:

Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)

Вівторок, 16 листопада 2021, 10:31
Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)

Учора, 15 листопада Володимир Зеленський повідомив, що українці отримають по тисячі гривень за вакцинацію від коронавірусу двома дозами. Гроші можна буде витратити лише у певних сферах життя

Про це він заявив у своєму відеозверненні.

Зі слів Зеленського, держава підтримає ті сфери, які найбільше постраждали від карантину – а саме креативну, спортивну та транспортну галузь.

«Програма працюватиме так: кожен, хто отримав два щеплення, зможе отримати одну тисячу гривень. Швидко і зручно, тобто через додаток «Дія». За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал або фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр. Або купити квитки для мандрівок всередині країни, на внутрішні залізничні та авіаперевезення», – роз'яснив Зеленський.

Соціальні мережі бурхливо зустріли цю заяву Володимира Зеленського, тому сайт луцьких новин «Конкурент» вирішив зібрати для наших читачів найбільш дотепні меми на тему президентської заяви щодо отримання тисячі гривень за повністю пройдений курс вакцинації від Covid-19.

Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми)Тисяча гривень за дві дози вакцини: як жартують в інтернеті (меми) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів