Поділитись:

Меми і чорний гумор: волинська бібліотека «смалить» у Твіттері

Середа, 10 листопада 2021, 11:20
Меми і чорний гумор: волинська бібліотека «смалить» у Твіттері

На твіттер-акаунті Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, який з'явився на світ у вівторок, 2 листопада, за короткий час назбиралося більше шести сотень фоловерів. Слідкують за «книгозбірнею, яка шарить і викупає» не просто через любов до книжок та літератури. Адміністратори сторінки оперативно реагують на важливі події в країні, а ще постять чорний гумор, дотепні меми та взагалі не стримують поривів жартувати. 

За трохи більше, ніж тиждень, бібліотека встигла зробити 36 твітів. Серед них і жарти про радіодиктант, і нетиповий заклик вакцинуватися. До слова, 100% працівників бібліотеки вакциновані, і показують гарний приклад своїм читачам. 

Меми і чорний гумор: волинська бібліотека «смалить» у ТвіттеріМеми і чорний гумор: волинська бібліотека «смалить» у ТвіттеріМеми і чорний гумор: волинська бібліотека «смалить» у ТвіттеріМеми і чорний гумор: волинська бібліотека «смалить» у ТвіттеріМеми і чорний гумор: волинська бібліотека «смалить» у Твіттері 

Веде бібліотечний твіттер нова працівниця книгозбірні Іванка Пікула. Дівчина працює тут з початку місяця, однак вже встигла підкорити серця користувачів соцмереж своїми твітами. 

«Чесно сказати, я не очікувала, що все це так розлетиться. Але я просто роблю те, що мені подобається. Як видно, людям подобається теж. Тому це так і вдається. Ми плануємо постити в тому ж дусі – подавати новини з нашого фейсбуку, розповідати, що в нас діється в бібліотеці, щоб люди могли ознайомлюватися і знати, що ми існуємо та активно працюємо. Хочу також робити трохи розважального контенту», – каже дівчина. 

Іванка розповідає, що вже давно хотіла працювати у бібліотеці, бо любить книжки і літературу. Дівчина переконує: тут набагато цікавіше, ніж звикли думати люди. Тому вона хоче ще більше розказувати про все, що відбувається у цій книгозбірні, світові. 

До речі, підписатися на бібліотечний твіттер можна тут, а на твіттер сайту луцьких новин «Конкурент» – ось тут

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів